Akuttelefonen

Angst, magtesløshed, sorg og tristhed kan opstå på alle tider af døgnet, og det kan være så slemt, at man føler, man har akut brug for hjælp. Derfor har Hvidovre Kommune i samarbejde med syv andre kommuner oprettet en ny akuttelefon, hvor voksne i akut psykisk krise kan få professionel støtte og rådgivning i de sene aften- og nattetimer.

Kommunerne bag akuttelefonen forventer, at den professionelle psykiske krisehjælp vil hjælpe borgeren, så den akutte situation ikke forværres.

Professionelle i røret

Akuttelefonen er bemandet af professionelle medarbejdere fra det socialpsykiatriske / socialpædagogiske bosted Kløverengen i Ishøj. Medarbejderne er vant til at yde psykisk krisehjælp til mennesker, der har akut brug for hjælp.

For at hjælpe borgeren bedst muligt, formidler Kløverengens medarbejdere indholdet af samtalen videre til borgerens kommune, så vedkommende kan få den rette hjælp fremadrettet. Derfor er opkald til akuttelefonen ikke anonyme.

Åben aften og nat

Alle dage kl. 23.30 - 07.00.

Hvem kan ringe? 

Telefonen har åbent for alle borgere i Ishøj, Vallensbæk, Albertslund, Brøndby, Hvidovre, Glostrup, Rødovre og Tårnby Kommuner. Pårørende er også velkomne til at ringe.

Telefonnummer: 2525 0400